Översvämning

       Översvämningar sker varje år och bilister försöker köra igenom med blandade resultat.

 

När ett fordon kör fast orsakar det väldigt ofta stora skador på såväl fordon som bilister, vilket kostar samhället och den enskilde mycket pengar.

 

Nu kan Safe X System installera avancerade varningssignaler VMS som dels mäter djupet i vattnet samtidigt som en varningsskylt tänds upp vid ett för inställt vattendjupEtt fjärrdetekteringssystem mäter djupet som sedan skickas till skyltar på alla infarter som visar djupet av översvämningen i tum och centimeter.

 

Föraren kan sedan göra ett beslut baserat på realtidsinformation.Installationerna passar för viadukter, tunnlar och områden som har lätt för att översvämmas.

 

All utrustning som används i systemet går att driva på olika sätt, Solcell med backupbatteri 12 V, Batteriladdning från exempelvis vägbelysning, bränslecell som laddar batterier, eller direkt från nätet 220V.Vattendjupet kan övervakas på flera webbplatser via vår hemsida, vilket ger dig aktuell information i realtid.

 

Vi kan också ställa in parametrar för att skicka dig ett larm vid dina förutbestämda tröskelvärden .

 

Om du har ett behov av någon typ av FLOOD VARNINGSSYSTEM , hör gärna av dig . Vi ordnar ett gratis besök för att undersöka lämpligheten och ger råd.

System för översvämning

Skylt som sitter monterad i Norfolk County UK

 
 
 
 

För mer info

Namn

Email adress

Medellande


  Safe X System Scandinavia AB   Dalvik 519  791 92 Falun  Sweden +46 10 7060920    info@safexsystem.se